Wie zijn we?

Tafeltennis is een erg aantrekkelijke, intensieve en spectaculaire sport die steeds meer in de schijnwerpers komt te staan. Als club willen we iedereen de kans geven om kennis te maken met onze geliefde sport. We proberen zo laagdrempelig mogelijk te zijn door het lidgeld bewust zo laag mogelijk te houden en mensen van alle leeftijden en genders, elke achtergrond en elk niveau te verwelkomen. 

TTK Merksplas is één van de voornaamste tafeltennisclubs uit de provincie Antwerpen en al jaren één van de toonaangevende uithangborden in de Antwerpse Kempen. We hebben een bloeiende uitstraling binnen de gemeente en binnen de tafeltenniswereld omwille van ons ledenaantal, onze werking en het niveau van onze spelers. Onze club heeft jarenlange ervaring en expertise die nog steeds professioneler wordt. Hierdoor worden betere resultaten behaald, zowel door volwassenen als door de jeugdspelers. Het is ook daarom dat onze ploegen over gans België competitie en tornooien spelen. 

Goesting gekregen om zelf eens te komen tafeltennissen? Stuur gerust een mailtje, spring een keer binnen in ons lokaal of schrijf je ineens in

 

Scroll naar boven